Energie Meten

  1. Home
  2. Energie Meten

Word uw eigen energie-expert. Als u gedetailleerd inzicht krijgt in uw energieverbruik kunt u bijvoorbeeld zien wat het verbruik van machines kost, wat het kost als ’s nachts de verlichting aan blijft staan of wat een machine verbruikt in stand-by stand. Op basis van dit inzicht kunt u concrete acties nemen om daadwerkelijk te bezuinigen en te besparen.

Gratis energiemeter voor kleinverbruikers

Een P1 energiemeter van het Arnhemse bedrijf Earn-E geeft u inzicht in uw energieverbruik. U kunt als Arnhemse ondernemer of maatschappelijke organisatie een gratis energiemeter (inclusief jaarabonnement) ontvangen. Via een app krijgt u gedetailleerd en real-time inzicht in uw verbruik. U kunt dan dagen, weken en maanden eenvoudig met elkaar vergelijken. Deze data wordt ook gebruikt als u een uitgebreid en professioneel energie-advies wilt.

Deze energiemeter is speciaal voor kleinverbruikers. Heeft uw onderneming of maatschappelijke instelling een energieverbruik van:

Elektriciteit < 50.000 kWh en Aardgas < 25.000 m3

dan is uw bedrijf een kleinverbruiker.

Vraag de energiemeter vandaag nog aan!

U ontvangt de meter met een duidelijke instructie.

Energiemeter op maat voor grootverbruikers

Afhankelijk van uw meetbehoefte zijn er verschillende energiemanagementsystemen beschikbaar. Wij kijken graag met u mee welk systeem (inclusief jaarabonnement) het beste bij u past.

Heeft uw onderneming of maatschappelijke instelling een energieverbruik van:

  • Elektriciteit < 50.000-200.000kWh en Aardgas > 75.000 m3
  • Elektriciteit > 200.000 kWh en Aardgas < 25.000 – > 75.000 m3

dan is uw bedrijf een grootverbruiker.

Laat ons het weten als u meer informatie wilt.