Grootverbruiksaansluiting

  1. Home
  2. Grootverbruiksaansluiting

Een grootverbruiksaansluiting en benieuwd naar wat Arnhem zet de Knop om u te bieden heeft?
Afhankelijk van uw wensen en behoeften bieden wij een GRATIS jaarabonnement aan. Waarop precies? Bekijk onderstaande aanbiedingen om te beoordelen welk abonnement het beste bij u past.
Op dit moment hebben wij afspraken gemaakt met Kenter. Onderstaand aanbod breiden wij spoedig uit met oplossingen vanuit diverse meetdiensten.

Meetdata plus – KENTER

Energiemonitoring is voor u belangrijk, maar, er is behoefte aan meer gedetailleerde info om direct te kunnen sturen en te bezuinigen?
Dan is meetdataplus van Kenter een mooie service voor u.
Wilt u 24/7 inzicht in het totale verbruik van gas, elektra maar ook warmte, koude én water en heeft u meerdere locaties, dan kunt u via deze tool zelf aansluitingen beheren en meters groeperen om overzichtelijk te kunnen benchmarken tussen locaties. Dit is een eerste aanzet tot concrete bezuinigingsmaatregelen. Ook kleinverbruik meetdata (wellicht verschilt dit per vestiging/locatie) kan worden toegevoegd om een totaal energieprofiel te genereren.
De unieke Gecontracteerd Transport Vermogen Check – welke aansluiting verbruikt structureel meer of minder dan afgesproken in het contract – maakt onderdeel uit van dit pakket!

De levertijd van Meetdataplus ligt tussen de 2 en 6 weken.

Near Real Time Data – NRTD – Kenter

Niet wachten tot morgen voor de data van nu? Met Near Real Time Data ziet u elke 5 minuten het actuele electra-verbruik. Het verbruik van gas is inzichtelijk per uur.  Dit helpt om (verbruiks)pieken te kunnen signaleren en hier ook naar te handelen. Het aanpassen van gedrag is vaak al een eerste verdienste! Deze tool biedt optimale ondersteuning bij het beter inkopen, maar ook verkopen van energie.

Storingen of afwijkingen signaleren en herleiden? NRTD is hier uitermate geschikt voor.
Direct bijsturen dus op meer rendement en minder kosten.

Bekijk de folder

Uniek: U hoeft zelf alleen een aanpassing te doen in de software van uw eigen EMS (energiemeetsysteem) – u krijgt een webservice waarmee u NRTD kunt inlezen in uw eigen beheer.

De levertijd van NRTD is 4 tot 6 weken per meter.

Een jaarabbonement NRTD kost €500,-.
Deze krijgt u cadeau!

Realtime data – P1 meter

U wilt op ieder moment inzicht in uw actuele elektraverbruik?
Dan is de realtime-data oplossing geschikt. Let op. Deze meter geeft GEEN inzicht in gasverbruik. Verwachting is dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Hier informeren wij u dan direct over.

De levertijd van P1 is 4 tot 6 weken per meter.

Meetbox

Heeft u een grootverbruiksaansluiting voor een uitgebreid productieproces?
Wilt u volgen op welk moment in het proces het verbruik van uw machines het hoogst is? Hoe dit gunstiger in te richten is en hoe hierop te sturen om te kunnen bezuinigen? Dan hebben we een UNIEKE maatwerk oplossing voor u.
De MEETBOX.
Deze meetkoffer wordt speciaal voor u samengesteld, afhankelijk van het aantal meetpunten en de complexiteit van uw productieproces.

De meetbox vertegenwoordigd een waarde van €5000,- .
We hebben 8 meetboxen beschikbaar.