Wat is het?

Arnhem zet de knop om! Een actie die voortkomt uit samenwerkende ondernemersverenigingen Green Business Club Gelderse PoortStABOKATOV ArnhemHoreca NederlandVNO-NCW MiddenCitycentrum Arnhem, ZP Arnhem en Gemeente Arnhem met als doel ondernemers en maatschappelijke organisaties gedetailleerd inzicht te geven in hun energieverbruik en daadwerkelijk te kunnen besparen en bezuinigen.

Word je eigen energie-expert

Met de actie “Arnhem zet de knop om” bieden we jou als Arnhemse ondernemer of maatschappelijke organisatie de mogelijkheid een gratis energieverbruiksmanager (inclusief jaarabonnement) aan te vragen.

Wij komen deze meter ook nog bij je installeren.

Welke meter het meest geschikt is hangt af van het soort verbruiksaansluiting. Heb je een kleinverbruiksaansluiting? Dan is de P1 meter een geschikt tool om inzicht te krijgen.

We hebben nog een deel van de 500 meters die beschikbaar gesteld zijn door het Arnhemse bedrijf Earn-E te vergeven.
Met deze meters helpen wij ondernemers en maatschappelijke organisaties inzicht te krijgen in verbruik. Op basis van dit inzicht kun je concrete acties richting daadwerkelijke bezuiniging  realiseren. Het helpt ondernemers en maatschappelijke organisaties besparen!

Dit aanbod geldt niet voor ZZpers die vanuit huis werkzaam zijn. Voor deze doelgroep zijn andere maatregelen getroffen. Ben jij ZZper en werk je vanuit huis? Kijk dan eens op Gemeente Arnhem – Noodfonds voor MKB-ondernemers in Arnhem

De meter is gekoppeld aan een app en geeft je real-time en gedetailleerd inzicht. Dit inzicht is nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Wat verbruikt een machine bijvoorbeeld als hij stand-by staat? Of wat kost het als verlichting ’s nachts aan blijft staan? Of een gevelreclame?

Heb je een grootverbruiksaansluiting?
Afhankelijk van je meetbehoefte zijn er vanuit diverse meetdiensten verschillende energiemanagementsystemen beschikbaar. We kijken graag met je mee welk systeem (inclusief jaarabonnement) het beste past.

Regeling Energiebesparing ondernemers en maatschappelijke instellingen

Arnhemse ondernemers en maatschappelijke instellingen kunnen een bijdrage voor een energiescan, advies en/of ondersteuning krijgen om te komen tot uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Gemeente Arnhem – Regeling Energiebesparing ondernemers en maatschappelijke instellingen

Kijk, vergelijk en bespaar

Via de app kunnen dagen, weken en maanden makkelijk met elkaar vergeleken worden. Deze data wordt ook gebruikt als je ook nog eens gebruikt maakt van ons aanbod om een uitgebreid en professioneel energie-advies. Maatwerk uiteraard en we helpen je ook met het uitvoeren van de te nemen maatregelen. In de komende weken kun je op onze website zien welke energieadviseurs meedoen met Arnhem zet de knop om.

 

 

Meld je nu aan!

Gebruik maken van deze actie en een GRATIS  jaarabonnement ontvangen op één van de meetsystemen, aanmelden voor een professioneel energieadvies of wil je contact met het noodfonds? Meld je nu aan: www.arnhemzetdeknopom.nl/aanmelden

Energie op Maat

Op basis van de informatie uit de energiemonitor kan een energie-expert een energiescan maken. U ontvangt een energieadvies op maat met informatie over: Welke maatregelen kunt u uitvoeren? Welke subsidiemogelijkheden zijn er? Welke financiële mogelijkheden zijn er? Wie kan u ondersteunen bij het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen? U ontvangt als ondernemer 75% van de kosten van het energieadvies retour. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande knoppen.